Fynda bland över 250 000 inredningsprodukter online!

Voodoo Knivställ & Knivset – Raffaele Iannello

Voodoo Knivställ & Knivset – Raffaele Iannello

En modernt knivställ med Voodoo-influenser

En självklar detalj i köket som håller dina knivar nära till hands. Voodoo knivställs morbida design kommer garanterat att väcka uppmärksamhet var den än placeras. Voodoo knivställ levereras i ett set med fem stycken knivar av Molybdenum/Vanadium rostfritt stål.

Designbakgrund – Voodoo Knivställ

Voodoo knivställ är framtagen av Raffaele Iannello som prototyp 2003 och nådde marknaden 2005. Produkten blev en succé och Raffaele Iannello har därefter fortsatt utveckla andra produkter i samma stil. Just Voodoo knivställ exploderade i popularitet och har redan blivit en modern klassiker som bryter av mot stilren design men som av samma anledning gör den till en självklar detalj för det moderna köket och dessutom är den praktisk säkerhetsdetalj för att skydda dig själv och dina knivar. Detta knivställ är otvivelaktigt en väldigt speciell inredningsdetalj som verkligen sticker ut i ditt kök men som samtidigt har en mycket praktisk funktion.

Funktion

Voodoo Knivställ håller dina knivar på plats. På baksidan finns genomskinliga plastskydd för att skydda både dig och knivarna. Det står med sina två och ett halvt kilo stadigt på alla underlag och i knivstället finns även magnetiska hållare för varje kniv som håller dom stadigt på plats.

Material

Voodoo Knivställ är tillverkad av hållbar ABS-plast och knivarna är tillverkade av Molybdenum/Vanadium rostfritt stål och är helgjutna i ett enda stycke. Detta medför en mycket bra skärpa, hårdhet och flexibilitet. Knivarna bör rengöras och torkas av efter varje användning. Knivstället kan rengöras med handdiskmedel och fuktig trasa.

Fakta

Formgivare/designerRafaelle Iannello
FärgVarierande
VarumärkeCSB Commodities
Höjd38,5 cm
Diameter25,5 cm
Vikt2,5 kg