Fynda bland över 250 000 inredningsprodukter online!

Frågor & svar

Information om rooom.se


Vad är rooom.se för något?

Rooom.se är en svenska webbplats som samlar möbler och inredning under samma tak. Det betyder att vi fungerar som en marknadsplats för flera av de olika e-butiker som finns i Sverige och som erbjuder försäljning av inredningsdetaljer och möbler. Rooom.se saluför inga egna produkter utan erbjuder helt enkelt en samlingsplats där vi samlar in mängder med olika produkter från olika butiker och leverantörer så att du enkelt och snabbt ska kunna hitta just den produkten du söker, oavsett vilken butik den säljs av.

Utöver att samla mängder med olika inredningsprodukter från olika butiker så erbjuder vi också inspiration och trender inom inredning och design.

Blir det dyrare att köpa via rooom.se?

Nej, priset på en vara som säljs via rooom.se är detsamma som om du hade gått direkt till butiken som säljer produkten i fråga. Dessutom kan vi också vid vissa tillfällen erbjuda speciella kampanjer och erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.

Är rooom.se en e-butik?

Nej. Det enkla svaret är att rooom.se inte är en nät- eller e-butik i traditionell mening utan fungerar istället som en oberoende marknadsplats som samlar och presenterar produkter från andra inredningsbutiker online. När du använder rooom.se får du tillgång till en avancerad söklösning som kan öka i ett enormt sortiment av produkter från mängder av olika inredningsbutiker samtidigt.

Om du är intresserad av en vara som du hittar på rooom.se och vill beställa denna så blir du i samband med knapptrycket på Köp nu vidarebefordrad till den nätbutiken som säljer just denna produkten och där kan du göra din beställning.

Alla förfrågningar beträffande de aktuella produkterna, din beställning eller ev. returer ska riktas direkt till respektive e-butik. Kontaktuppgifter till dessa finner du i regel på deras egna webbplats, fakturan, kvittot eller din orderbekräftelse.

Information om att handla


Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Eftersom vi samlar mängder med olika butiker under samma tak på rooom.se så kan det skilja sig mellan våra olika butiker om vilka betalningsalternativ som erbjuds. I de allra flesta fall går det att betala med de vanligaste kredit- och betalkorten och vissa fall mot faktura, eller via Klarna.

Vilka fraktalternativ erbjuder ni?

Eftersom vi själva inte säljer några produkter utan endast förmedlar produkter som säljs av andra butiker inom inredning online så erbjuder vi själva inte några fraktalternativ. De fraktalternativ som erbjuds beror på vilken butik som säljer produkten i fråga.