Fynda bland över 250 000 inredningsprodukter online!

Dulton Retro Köksvåg

En praktisk, analog köksvåg som alltid kan stå framme och vara till hands när du lagar mat eller bakar.

Designbakgrund – Dulton Retro Köksvåg

Med Dulton Retro Köksvåg får du ett praktiskt köksföremål som för tankarna till till den klassiska köpmannavågen som var ett centralt föremål för all handel förr i tiden och även idag. Den klassiska köpmannavågen var ett ovärderligt föremål för handlare men för idag en tynande tillvaro där digitala lösningar har tagit vid. Vare sig du har en förkärlek till retroprodukter eller har ett generellt motstånd till digitala lösningar så kommer Dulton Retro Köksvåg inte att göra dig besviken, en mekanisk lösning som aldrig blir omodern. Det är också något speciellt med att se den manuella nålen flytta sig i förhållande till det du lägger på vågen och höra mekaniken arbeta bakom plåthöljet istället för bara se knäpptysta tråkiga digitala siffror.

Funktion

Dulton Retro Köksvåg är en analog våg med en borttagbar vågskål och vågen kalibreras under vågskålen. Vågen klarar en maxvikt på tre kilo. Du slipper batteribyten och det finns ingen risk att du förstör vågen genom att det kommer vatten i den. Du behöver inte heller tvunget använda den medföljande vågskålen, du kan i princip använda vad som helst. Till exempel om du vill använda en större plastbunke i din bakning eller matlagning kan du med fördel kalibrera in vågen efter den istället.

Material

Vågskål i rostfritt stål och övrig konstruktion i lackerad plåt i en mängd olika färger. Ett hållbart och robust bruksföremål som är väldigt funktionellt och som inte går sönder i första taget även om den råkar åka i golvet när olyckan är framme.

Formgivare/designerDulton
FärgVarierande
VarumärkeDulton
Höjd24 cm
Diameter12 cm
Maxvikt3,0 kilo