Med sin långa och spetsiga form är SUJIHIKI lämplig att skära kött och fisk, med ett ergonomiskt utformat handtag för lättare arbete. Den är också lätt att diska. Trähandtaget gör att kniven ligger bekvämt i handen och gör att du kan skära i alla positioner. Knivbladskärna av mikro-karbid pulverstål MC63 och inbäddad i två stållager. Det specialutvecklade förfarandet, inklusive ishärdning i -196 °C, ger kniven i serien MIYABI 6MCT en extremt hårdhet. Det 24 cm långa bladet har en autentisk japansk bladprofil, vilket accentueras av hammarslagssmidet. Till detta kommer den handgjorda, dubbelsidiga Honbazuke-slipningen, vilket ger ca 63 Rockwell. Det svanhalsliknande, lätt böjda handtaget är gjort i coccobolo-pakka-trä. Träet är traditionellt utformat och anpassar sig till användarens hand. Till detta kommer en individuell viktanpassning i handtaget, så att du kan skära med alla olika skärtekniker utan att bli trött i handen. Med SUJIHIKI från Miyabi får du en robust, flexibel och långlivad kniv som ofta kommer till användning.
Fynda bland över 250 000 produkter inom hem och inredning!